La mulţi ani, Mihăiţă Neşu!


într-o lume superficială, în care oamenii se află intr-o goană nebună  şi continuă, după bani, luptând contra timpului, lumea uită ce înseamnă fericire, uită să se bucure de fiecare moment al vieţii, uită că viaţa e frumoasă şi merită trăită.
Totodată, oamenii uită ce înseamnă o adevărată dramă, intr-o lume în care unii plâng că li s-a zgâriat iphone-ul sau că sacoul Zara s-a pătat de vin intr-o noapte , într-un club de fiţe, alţii trăiesc adevărate drame; sunt oameni care au murit sub nămeţi de zăpadă într-o Românie a secolului 21, iar alţii ca Mihăiţă Neşu, care erau perfect sănătoşi, iar după un banal antrenament, i s-a schimbat viaţa, nu mai poate juca vreodată fotbal, lucru pe care îl făcea cu atâta pasiune şi atâta plăcere, nu ştie dacă va mai merge vreodată.
Unii visează să aibă ultimul bolid de sute de mii de euro şi sute de cai putere sau să-şi cumpere vreun smartphone, să fie la modă, în timp ce alţii visează doar…să fie normali.
Mihăiţă, fii tare! Continuă să lupţi şi crede că într-o zi vei fi acelaşi Neşu, pe care îl ştim cu toţii. Ai 30 de ani şi o întreagă viaţă înainte. Sunt sigur că în viitorul apropiat recuperarea ta va fi completă şi te vei bucura de tot ceea ce-ţi oferă viaţa. Stelişti, dinamovişti, rapidişti…români, şi nu numai, oameni din întreaga lume au aflat de suferinţa ta, sunt alături de tine şi se roagă pentru sănătatea ta. Sunt sigur că nu ai fi vrut să vorbească lumea de tine în împrejurările astea, dar în acelaşi timp cred că eşti fericit având parte de solidaritatea oamenilor.
Eşti un adevărat model, un idol, în sensul cel mai puternic şi profund al cuvântului, pentru orice om. Dai dovadă de atâta putere şi credinţă şi vreau să nu-ţi pierzi speranţa, pentru că ştiu cât este de greu, dar TU NU VEI RENUNŢA!
Vei lupta până când vei putea merge din nou, pe picioarele tale şi să nu mai ai nevoie de ajutor în tot ceea ce faci! Poate alţii, în locul tău, ar fi renunţat demult, dar tu dai dovadă de atâta forţă, aşa cum făcea fotbalistul firav pe care îl vedeam pe teren, dar care era şi este un exemplu de dăruire pentru colegii lui şi chiar pentru adversari. De aceea meriţi tot respectul şi admiraţia noastră!
De ziua ta, îţi urez doar multă SăNăTATE! Din tot sufletul, cred cu tărie că te vei face bine şi visul tău va deveni realitate mai devreme sau mai târziu!
îţi doresc multă putere, fizică şi psihică pentru a putea continua această luptă cu viaţa, în care sunt sigur că eşti ,deja, un îNVINGATOR!
La mulţi ani, Mihăiţă!

Toate cele bune!

http://www.youtube.com/watch?v=XjcE1K_kCc4

PS:

Mihai Mircea Neșu (n. 19 februarie 1983, Oradea, România) este un jucător de fotbal care a evoluat o mare parte din cariera sa pentru Steaua București. Joacă pe postul de fundaș stânga și uneori extremă stângă. Neșu are jucate 86 de meciuri în Liga I, un gol marcat și opt selecții în echipa națională. În 2008 s-a transferat la echipa olandeză FC Utrecht unde a jucat titular în toate meciurile din tur și a primit distincția de „cel mai bun fundaș stânga din Eredivisie” în fața unor nume precum Giovanni van Bronckhorst, Sebastian Pocognoli sau Urby Emanuelson.

Pe 10 mai 2011, Mihai Neșu s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale, FC Utrecht. În urma coliziunii cu un coleg de echipă, Alje Schult, Neșu a căzut la pământ, incapabil să miște de la gât în jos. Transportat de urgență la spital, Neșu a fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală și a fost operat imediat. În următoarele luni, Neșu a reînceput să vorbească, apoi a început recuperarea medicală și și-a recâștigat parțial controlul asupra brațului drept. Pe 18 ianuarie 2012, a susținut prima sa conferință de presă de după accident, când a anunțat că va înființa o fundație care să ajute copiii români cu dizabilități. Din 8 februarie 2012 el a inceput sa iși miște si mâna stânga. [sursa: Wikipedia]

Bye,

Andrei B.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s