La mulţi ani, George Ogăraru!


 

Azi este ziua de naştere a unuia dintre cei mai iubiţi jucători care au jucat pentru Steaua, printre Rădoi, Nesu, Lăcătuş, Hagi, Belo sau Duckadam se afla şi George, George Ogăraru! Toată suflarea stelistă îi urează multă sănătate, fericire şi să fie iubit! La mulţi ani, George!

Cu toţii ne aducem aminte de momentele în care George s-a dăruit pentru echipă, nu se ferea să pună capul în gheata adversarului şi să joace în continuare chiar dacă avea capul spart! Valencia, Boro, sau titlul de la Vaslui sunt moment frumoase trăite de George la Steaua! Îi mulţumim pentru tot şi îl aşteptam într-o zi acasă, la Steaua acolo unde-i este locul! La returul cu Ajax te aşteptam în peluză, George, să fim fericiţi împreună!

Înainte de a se alătura lui Sion, în vara anului 2010, Ogăraru a jucat pentru Steaua București între anii 1998–2000 și din nou între 2002 și 2006, dar și pentru CSM Reșița între 2000 și 2001 și Oțelul Galați între 2001 și 2002 unde a fost împrumutat de la Steaua, iar în străinătate a evoluat la Ajax Amsterdam între 2006 și 2010.

Ogăraru a jucat 105 de partide în Liga I, marcând 3 goluri și 45 de partide în Liga a II-a, înscriind de două ori.

Ajax Amsterdam a plătit 3,3 milioane de dolari pentru semnătura lui Ogăraru, materializând unul dintre cele mai costisitoare transferuri de la un club românesc de fotbal. În septembrie 2008, după doi ani de contract cu Ajax, Ogăraru a fost împrumutat înapoi clubului Steaua pentru un an și jumătate pentru suma de 275.000 de euro. Este cunoscut pentru aruncările lungi de la margine.

 

“Pentru mine Steaua înseamnă mai mult decât un club de fotbal.

Steaua a fost componentă a familiei mele: a contribuit educativ în toate etapele formării mele ca om începând din timpul copilăriei, când m-a „adoptat”, continuând a-mi fi ghid al tinereţii iar mai apoi fiind treapta de temelie în desprinderea mea în „lume” ca adult responsabil pentru propria familie. Mulţumesc Stelei şi tuturor celor ce au făcut parte din acest club, care au contribuit la formarea mea ca fotbalist şi nu numai!

Iar când vine vorba de Steaua, imediat mă gândesc la suporterii ei.

Nu exista bucurie mai mare pentru un fotbalist decât să vadă că a fost apreciat pentru munca pe care a depus-o la clubul său. Şi pentru că steliştii sunt foarte pătimaşi aprecierile sunt pe măsură…iar aici aş vrea să citez dintr-un slogan pe care , de obicei, suporterii îl adresau jucătorilor: „MÂNDRU DE VOI, MÂNDRU CĂ SUNT STELIST”!!!” – George Ogararu

Înainte de a fi fotbalist, George este un mare OM, un suflet imens şi datorită acestor lucruri a reuşit şi în cariera de fotbalist, dându-şi mereu sufletul pentru echipa lui şi jucând cu inima!

Fotbaliştii fac această meserie de obicei pentru a-şi asigura un trai mai bun după terminarea activităţii, iar mulţi devin mercenari, care trag din greu pentru a le asigura celor de acasă un trai şi un viitor liniştit. Sunt şi cazuri de fotbalişti care se gândesc şi la alţii. Unul dintre aceştia este George Ogăraru.

George a înfiinţat o fundaţie – Asociaţia George Ogararu pentru cultură şi sport – prin care îşi propune să ajute copiii talentaţi, dar fără posibilităţi materiale. George mereu s-a implicat în astfel de proiecte de caritate şi întotdeauna îi place să-i ajute pe cei din jur!

George, vreau să-ţi transmit din nou, în numele tuturor steliştilor adevăraţi un sincer “La mulţi ani!” şi să reuşeşti în toate lucrurile în care te implici, multă sănătate şi te aşteptam ACASĂ! Şi nu în ultimul rând te rog să-i transmiţi bunului tău prieten, multă sănătate şi capul sus! Mihaita Nesu este un CAMPION şi cu siguranţă va trece peste toate problemele!

La mulţi ani, George şi mulţumim că eşti unul dintre noi!

US ❤ 24

page33

 http://www.youtube.com/watch?v=AxGR-UNDipA

Andrei Bobeică

Reclame

2 comentarii la “La mulţi ani, George Ogăraru!

  1. Elena spune:

    Uite ca suntem deja la fine de Decembrie 2014 si se face in curand o noua zi de nastere pentru George.
    Acum va avea cu doi ani mai mult decat avea cand ai scris tu articolul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s